Wedstrijdgroep

Wil je ook meesteppen in de nationale en internationale competitie? Sluit je dan aan bij de wedstrijdgroep.
Er wordt twee keer in de week getraind, op donderdagavond en op zaterdagochtend.
Voor de selectiegroep is er een extra training op maandagavond.

Het wedstrijdseizoen begint in april en loopt door tot september. In deze periode vinden minimaal 8 wedstrijden plaats in de Kickbike Cup competitie van de NAF. De twee Nationale Kampioenschappen, het NK sprint en het NK duur vinden respectievelijk meestal plaats in juni en september.

Stepteam High Level is een jonge en dynamische stepvereniging uit Woudenberg, een dorp op de grens van de Gelderse Vallei en de Utrechtse Heuvelrug. In de snel groeiende stepsport staat High Level wereldwijd bekend vanwege haar nationale en internationale titels. Binnen de vereniging is er een wedstrijdgroep en een tourgroep actief.

Ieder jaar organiseert Stepteam High Level een stepwedstrijd die onderdeel uitmaakt van de nationale Kickbike Cup competitie. Ook de Utrechtse Heuvelrug Steptocht staat jaarlijks op de agenda.

Voor de leden van Stepteam High Level wordt er ieder jaar tijdens de leden/familiedag een sportieve activiteit georganiseerd.

Steppen is duurzaam, stoer, leuk en hip. Wil je ook gezond en actief bezig zijn? Kom dan een keer gratis meetrainen! Sporten is gezond en steppen zeker, dus daarom worden er stepclinics en proeftrainingen gehouden zodat iedereen kennis kan maken met deze trendy sport. Iedereen is welkom bij High Level, van jong tot oud en van de fanatieke sporter tot de gezelligheidsrijder!

Gratis proeflessen
Lijkt het je leuk om te steppen, dan kun je driemaal gratis meetrainen. Als je zelf geen step hebt is dat geen probleem, in overleg wordt er gezorgd dat er een step voor je klaar staat en een helm wordt geregeld. Stepinstructie krijg je van de trainer(s) om zo optimaal mogelijk te kunnen genieten van het steppen.

Lid worden
Na drie proeftrainingen kun je besluiten of je lid wilt worden van het stepteam. Voor alle vragen over contributie, trainingen en wat je maar wilt weten kun je terecht bij de secretaris.

Meer informatie
Gebruik het contactformulier om je aan te melden voor gratis proeftrainingen zodat je zelf kan ontdekken hoe leuk het is.

Organisatie

Ieder jaar organiseert Stepteam High Level een stepwedstrijd die onderdeel uitmaakt van de nationale Kickbike Cup competitie. Ook de Utrechtse Heuvelrug Steptocht staat jaarlijks op de agenda.

Naast het dagelijks bestuur zijn er meerdere vrijwilligers actief die zich hard maken voor het reilen en zeilen binnen de vereniging.

De trainer zorgt voor afwisselende en actieve trainingen, hij wordt daarbij ondersteund door assistent-trainers. De coördinator van de tourgroep is het aanspreekpunt voor de tourgroep. Tevens is er een sponsorcommissie, een tourgroepcommissie en een websitebeheerder.

Om de evenementen succesvol te laten verlopen wordt er regelmatig een beroep gedaan op de leden en hun ouders.
In dringende gevallen kun je  contact opnemen met de secretaris,  gebruik het contactformulier.

Tourgroep

Voor sportievelingen die liever met een groep tourrijders een leuke tocht willen steppen is de tourgroep het juiste adres. Elke donderdagavond rijden zij een uitdagende en gezellige tocht.

Sporten is gezond en steppen zeker, dus daarom worden er stepclinics en proeftrainingen gehouden zodat iedereen kennis kan maken met deze trendy sport. Iedereen is welkom bij High Level, van jong tot oud en van de fanatieke sporter tot de gezelligheidsrijder!

Onze sponsoren