Algemene informatie

algemeneinformatie Stepteam High Level – Verse kip  is een jonge, spraakmakende en hippe stepvereniging uit Woudenberg. We zijn actief op veel verschillende gebieden, zoals nationale en internationale wedstrijden op hoog niveau en recreatieve tochten.

Ook staat ons team met beide benen in de maatschappij. Sporten is gezond en steppen zeker, dus daarom organiseren wij stepclinics en proeftrainingen zodat iedereen kennis kan maken met onze trendy sport. Iedereen is welkom bij High Level, jong en oud, van de fanatieke sporter tot de gezelligheidsrijder!

Organisatie

Het bestuur van de stepvereniging High Level uit Woudenberg bestaat uit een voorzitter, vice voorzitter, secretaris en penningmeester. Daarnaast maakt ook de trainer deel uit van de organisatie. In dringende gevallen kun je telefonisch contact opnemen met de secretaris, maar wij vragen je om indien mogelijk het contactformulier te gebruiken.

Voorzitter

Suzanne de Rooij Contactformulier

Vice-voorzitter

Theo Fokke Contactformulier

Secretaris

Margriet Reijne
Contactformulier
Tel: 033-2864352

Penningmeester

Fred Baars 
Contactformulier

Trainer

Mario Reijne Contactformulier

Jeugdtrainers

Maxime Reijne & Daniel Moesbergen Contactformulier

Tourgroep

Robert Dam Contactformulier

 

 

 steppem

Gratis proeflessen

Stepteam High Level uit Woudenberg staat sinds enkele jaren wereldwijd bekend vanwege haar nationale en internationale titels. De vereniging richt zich niet alleen op de fanatieke wedstrijdrijders maar ook op toursteppers. Wanneer je bij ons komt steppen word je professioneel begeleid. Iedereen die het leuk lijkt om bij ons te komen steppen kan driemaal gratis met ons meetrainen. Als je  zelf geen step hebt is dat geen probleem, in overleg zorgen we dat er een step voor je klaar staat. Gebruik het contactformulier om je aan te melden voor een gratis proeftraining zodat je ontdekt dat steppen bij ons team écht heel gaaf is.

Lid worden

Je hebt een paar keer proef gestept en het lijkt je leuk om lid te worden van onze vereniging? Je kunt het contactformulier om aan te geven dat je lid wil worden. Voor alle vragen over contributie, trainingen en wat je maar wil weten kan je terecht bij onze secretaris. Dus, wil je bij ons steppen? IMG_1423
Benieuwd naar de historie van onze vereniging?  Klik hier 
Pin It