Veel medailles in Berkel en Rodenrijs

De vijfde en zesde wedstrijd in de Nationale Kickbike-Cup competitie zijn voor Stepteam High Level – Versekip.nl  succesvol verlopen.  Zaterdag 5 juli wonnen Emma Koenen en Koen van Ekeren  bij de pupillen, Margo van Ekeren bij de dames masters, Rosanne Reijne bij de dames senioren en Stephan Bouman bij de heren senioren. Op zaterdag 9 augustus waren Jamie-Lynn van Dijk en Koen van Ekeren bij  de pupillen, Niels van Ekeren bij de cadetten en Stephan Bouman bij  de senioren goed voor een eerste plaats.

In het klassement doet High Level hierdoor ook goede zaken. In drie van de vijf herenklassementen staat er een stepper van High Level bovenaan en ook bij de dames wordt er in twee van de vijf categorieën een eerste plaats bezet. In  drie van de vier teamklassementen (heren, heren jeugd en dames jeugd) gaat High Level ook aan de leiding. In de twee belangrijkste klassementen, die van de senioren, ziet de situatie er na zes van de negen wedstrijden erg hoopgevend uit.

Na aftrek van resultaten die in het eindklassement  worden meegenomen,  gaan de volgende steppers van High Level  op dit moment  aan de leiding:

Dames senioren:  Rosanne Reijne
Dames pupillen:  Jamie-Lynn van Dijk
Heren senioren:  Stephan Bouman
Heren veteranen: Hans Lamberink
Heren cadetten:  Niels van Ekeren

De eerstvolgende wedstrijd zal op 16 augustus worden gehouden in Sneek. Hier zullen naast een criteriumwedstrijd zoals in  Deventer en Berkel  verreden werden ook een ploegentijdrit op het programma staan. Hierna maakt een deel van de selectie van High Level zich op voor het WK in Pilzen Tsjechië wat eind augustus plaatsvindt.

IMG_3573 (Large)

Pin It

Comments are closed.