Wegens oplopende corona cijfers en code oranje in ons gebied hebben wij besloten om de tourtocht van 26 September af te lassen. Alle mensen die ingeschreven hebben, krijgen spoedig een e-mail van onze penningmeester.  U krijgt uw geld zo spoedig mogelijk teruggestort. 

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de vereniging doormiddel van het contactformulier op de website.

Excuses voor het ongemak en wij hopen op uw begrip, Stepteam High Level

================================================================

 

 

Welkom bij de Utrechtse Heuvel Tourtocht.

Op zaterdag 26 september organiseert de tourgroep van Stepteam High Level uit Woudenberg wederom een sportieve steptocht met vernieuwde routes, over de Utrechtse Heuvelrug over de afstanden van 30 en 60 kilometer.
Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze alweer 12e editie.
Van de beginnende stepper en de recreatieve sporter tot aan de kilometer vretende stepper. Iedereen die een goede conditie heeft kan meedoen!

Onderweg hebben we een pauze met een goed gevulde lunchpakket voor je klaar liggen en na afloop van de tocht word je nog getrakteerd op een consumptie met een broodje Kwekkeboom Oven kroket / vegetarische kroket.

Dus wacht niet langer en geef je op voor de mooiste vernieuwde steptocht over de Utrechtse Heuvelrug.

INSCHRIJVEN

Schijf je in via het INSCHIJFFORMULIER en maak direct het bedrag wat hieronder wordt genoemd over naar onze bankrekening,

Je kunt het bedrag, 5 euro, naar rekening nummer NL34 ABNA 0447 0357 97 t.n.v. Stepteam High Level te Woudenberg over maken onder vermelding van je naam en inschrijving Utrechtse Heuvelrug Steptocht 2020. Na de betaling wordt je automatisch toegevoegd aan de deelnemerslijst. U kunt aanmelden tot donderdag 24 September 2020

DEELNAME
Steptocht van 10 jaar en ouder
5 euro voor elke leeftijd

Iedereen neemt deel op eigen risico. Het dragen van een helm is voor alle deelnemers verplicht. Deelnemers moeten over een geldige WA-verzekering beschikken. De organisatie van de Utrechtse Heuvelrug Steptocht kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of letsel opgelopen voor, tijdens of na de tocht.

ALGEMENE INFORMATIE
Meldtafel open: 9:00 u. – 10:00 u.
Start steptochten: 10:30 u.

CORONA MAATREGELEN
Houd afstand, 1,5 meter, bij de start, pauze en finish locaties.
Koffie en thee worden voor u ingeschonken.
De wc is binnen, de wachtrij is buiten.
Uw lunchpakket is voor u corona proof klaargemaakt.
De deelnemers worden opgedeeld in groepen en zijn maximaal 15 steppers groot.

Adviezen en richtlijnen RIVM en GGD
We houden het nieuws over het corona virus nauwlettend in de gaten en volgen de adviezen en richtlijnen van het RIVM en lokale GGD. Mochten wij als vereniging in opdracht van de Minister, het RIVM of de gemeente(n) extra maatregelen moeten nemen, dan informeren wij jou hierover.

U kunt 1 dag voor het evenement bij klachten uw aanmelding kosteloos annuleren. Dit kan door middel van een email .

START- EN FINISHLOCATIE
TOP Grebbelinie
Nieuwstraat 76
3925 EH Scherpenzeel.

KEUZE UIT TWEE VERNIEUWDE STEPROUTES    

30 kilometer

Door het rijke natuurgebied van de omgeving van Woudenberg & Scherpenzeel laat deze ongeveer 30 km lange vernieuwde tourtocht je kennis maken met enkele heuvels die de Utrechtse Heuvelrug rijk is. Je stept langs de mooiste gebieden van de Utrechtse Heuvelrug. Je komt schitterende heidevelden tegen en je stept lang bijzondere kastelen die de Utrechtse Heuvelrug rijk is. Na ongeveer 15 kilometer is er een pauze post waar je een lunchpakket aantreft.

Het wordt aangeraden om enige sportieve ervaring te hebben voor deelname aan deze tocht.

De herfst is begonnen dus het bos is kleurrijker dan ooit. Laat je inspireren door het mooie landschap en step mee.

Klik hier voor de route van 30 km

60 kilometer
De lange afstand gaat ook door het rijke natuurgebied van de omgeving van Woudenberg en laat je kennis maken met enkele van de vele beklimmingen die de Utrechtse Heuvelrug rijk is. We steppen over de stuwwal, door heideterreinen, langs de uiterwaarden en langs landgoederen.
Na ongeveer 30 kilometer is er een pauze post. Hierna gaat de tocht verder over de prachtige heuvels en door schitterende bossen. We rijden over de mooiste paden die de Utrechtse Heuvelrug rijk is.

Klik hier voor de route van 60 km.
Voor deze tocht moet je wel enige step ervaring hebben.

Er zal, voor beide afstanden, in groepsverband gestept worden met een voor- en achter-rijder. De voor-rijder heeft de navigatie voor de route. De tochten zullen waarschijnlijk worden opgedeeld in een geoefende en een recreatieve groep. Dit is wel afhankelijk van het aantal inschrijvingen per tocht. Houd hier vooraf rekening mee en probeer alvast in te schatten in welke groep je wilt rijden.

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.