Utrechtse Heuvelrug Steptocht 2017

IMG_3006Op zaterdag 30 September 2017 organiseert de tourgroep van Stepteam High Level – Versekip.nl uit Woudenberg wederom een sportieve steptocht over de Utrechtse Heuvelrug over de afstanden van 30 en 60 kilometer. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze alweer 10 e editie.

Van de beginnende stepper en de recreatieve sporter tot de ervaren wedstrijdrijder. Iedereen die een goede conditie heeft kan meedoen!

Onderweg staat er onder andere een hete kop soep voor je klaar en na afloop van de tocht word je nog getrakteerd op een consumptie met een broodje Kwekkeboom kroket.

Dus wacht niet langer en geef je op voor de mooiste steptocht over de Utrechtse Heuvelrug.
Inschrijven kan  tot en met woensdag 28 september 2017.


INSCHRIJVEN
Vanaf 1 juli 2017 kunt u inschrijven via het  inschrijfformulier en maak direct het bedrag wat hieronder wordt genoemd over naar onze bankrekening.
Je kunt het bedrag naar rekening nummer NL34 ABNA 0447 0357 97 t.n.v. Stepteam High Level te Woudenberg over maken onder vermelding van je naam en inschrijving -Utrechtse Heuvelrug Steptocht 2017 -. Na de betaling wordt je automatisch toegevoegd aan de deelnemerslijst.

Als je zelf niet in het bezit bent van een step kun je dit aangeven op het inschrijfformulier. Maak  €10,00 extra over en wij zorgen dat er een step voor je klaar staat.

DEELNAME

Deelnamekosten 2017
Steptocht 16 jaar en ouder                         8 euro voor NAF leden / 10 euro voor niet-NAF leden
15 jaar of jonger:                        7 euro voor NAF-leden / 8 euro voor Niet-NAF leden
Stephuur 10,- euro

Iedereen neemt deel op eigen risico. Het dragen van een helm is voor alle deelnemers verplicht. Deelnemers moeten over een geldige WA-verzekering beschikken. De organisatie van de Utrechtse Heuvelrug Steptocht kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of letsel opgelopen voor, tijdens of na de tocht.

ALGEMENE INFORMATIEIMG_9408 (Large)
Meldtafel open: 9:30 u. – 10:00 u.
Start steptochten: 10:30 u.

START- EN FINISHLOCATIE 
TOP Grebbelinie
Nieuwstraat 76
3925 EH Scherpenzeel.

Klik hier voor de route naar de start

KEUZE UIT TWEE STEPROUTES 

30 km tocht
Door het rijke natuurgebied van de omgeving van Woudenberg & Scherpenzeel laat deze ongeveer 35 km lange tourtocht je kennis maken met enkele van de vele beklimmingen die de Utrechtse Heuvelrug rijk is. Je stept langs de mooiste gebieden van de Utrechtse Heuvelrug. Je komt de mooiste heidevelden tegen en je stept lang de mooiste kastelen die de Utrechtse Heuvelrug rijk is. Na ongeveer 14 kilometer is er een soeppost waar je een keuze kunt maken uit verse kippensoep of heerlijke tomatensoep.

Het wordt aangeraden om enige sportieve ervaring te hebben voor deelname aan deze tocht.
De herfst is begonnen dus het bos is kleurrijker dan ooit. Laat je inspireren door het mooie landschap en step mee.

60 km tocht
De lange afstand gaat ook door het rijke natuurgebied van de omgeving van Woudenberg en laat je kennis maken met meerdere van de vele beklimmingen die de Utrechtse Heuvelrug rijk is. We steppen over de stuwwal, door heideterreinen en langs landgoederen.
Na ongeveer 35 kilometer is er een soeppost. Hierna gaat de tocht verder over de prachtige heuvels en door schitterende bossen. We rijden langs de mooiste kastelen die de Utrechtse Heuvelrug rijk is. Voor deze tocht moet je wel enige stepervaring hebben.

Er zal in groepsverband gestept worden. De tochten zullen waarschijnlijk worden opgedeeld in een geoefende en een recreatieve groep. Dit is wel afhankelijk van het aantal inschrijvingen per tocht. Houd hier vooraf rekening mee en probeer alvast in te schatten in welke groep je wilt rijden.

Wij hopen je 30 september 2017 te mogen begroeten.

Tourcommissie Stepteam High Level

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd een e-mail sturen naar tourgroep@stepteamhighlevel.nl
Wij zullen uw mail zo spoedig mogelijk beantwoorden

 


ROUTEBESCHIJVING TOCHTEN
Klik hier om de route omschrijving van de 30 km tocht te zien. (NIEUWE ROUTE)
Klik hier om de route omschrijving van de 60 km tocht te zien. (NIEUWE ROUTE)


SPONSOREN

Logo verse kip .nl Madventure

Kwekkeboom

 

 

 

 

 

 


 
 
 
Pin It