Trainer High Level in topvorm

Donderdag 29 augustus was het tijd voor de éénnalaatste Kickbike Cup voor de Woudenbergse stepvereniging.  Deze Kickbike Cup was onderdeel van de  zomeravondronde in Ede tijdens de Heideweek, met o.a. een dikke bandenrace en een wielerwedstrijd. Hierdoor stonden er aardig wat mensen langs het parcours en heerste er een gezellige sfeer.

Het parcours dat ditmaal door de steppers bedwongen moest worden was circa 950 meter lang en bestond vooral uit asfalt met een paar scherpe bochten. De wedstrijd duurde voor de senioren categorieën een uur en een ronde, voor de cadetten en pupillen respectievelijk drie kwarier en een half uur en een ronde. Tijdens de race werden er premies uitgedeeld voor de snelste sprinters. Hier heeft Stepteam High Level er ook een aantal van in de wacht gesleept. High Level heeft weer hoge ogen gegooid met podiumplaatsen voor onder andere Sue en Maj Everloo, Justiaan, Gerwout en Hans Lamberink en Stephan Bouman.

Steppen Roos Ede 2013

Rosanne Reijne was iedereen te snel af bij de dames en stond daar weer op de eerste plek. Haar zusje Maxime was geblesseerd en moest helaas verstek laten gaan.

Mario Reijne wist door tactisch en goed rijden alle concurrenten voor te blijven en won zowel bij de veteranen als bij de overall categorie. Echt een topprestatie.

Jens van Grootgeest die debuteerde, wist meteen een derde plek in de wacht te slepen.

De laatste wedstrijd die nog verreden wordt dit seizoen is het NK Marathon in Kamperzeedijk op 14 september 2013. Dan is tevens de eindranking van de Nederlandse competitie bekend.  Wie gaan de Kickbike Cup winnen en gaat High Level er met alle teamklassementen vandoor?

 

Pin It

Comments are closed.