Toergroep

De tourgroep van Stepteam High Level stept iedere week een tocht door het rijke natuurgebied van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Met zijn vele beklimmingen, schitterende bossen en prachtige heidevelden is dat echt genieten. Bij aanvang van de tocht wordt er gezamenlijk besloten wat voor een route er gaat worden gereden.

Mocht je het een keer willen proberen dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Iedereen die het leuk lijkt om bij onze tourgroep te komen steppen kan driemaal gratis meetrainen. We vertrekken iedere donderdagavond om 19:00 uur vanuit Woudenberg. Als je zelf geen step hebt is dat geen probleem, er staat een step voor je klaar en een helm wordt geregeld. Stepinstructie krijg je van ons, je leert om met minimale inspanning een maximaal resultaat te behalen en om zo optimaal te genieten van het steppen.

Gebruik het contactformulier om je aan te melden voor gratis proeftrainingen zodat je zelf kan ontdekken of het steppen bij de tourgroep iets voor jou is!

Lijkt het je daarna leuk om lid te worden van onze vereniging? We heten je graag welkom! Voor alle vragen over contributie, trainingen en wat je maar wilt weten kun je terecht bij onze tourgroepcoördinator.

Wanneer je lid wordt van Stepteam High Level krijg je een setje kleding in bruikleen en kun je kosteloos meedoen aan de activiteiten die onze vereniging organiseert, o.a. deelname aan de Utrechtse Heuvelrug Steptocht. Je bent ook welkom op onze leden/familiedag. Deze dag kan bestaan uit een sportieve activiteit en een BBQ of bijvoorbeeld een bowlingavond.  Tevens melden we je aan bij de Nederlandse Autoped Federatie.

Veiligheid staat bij ons in een hoog vaandel, het is dan ook verplicht tijdens alle steptochten een helm te dragen.

Kijk voor foto’s en video’s van de Utrechtse Heuvelrug Steptocht op onze website of op Facebook.

Onze sponsoren