Team Versekip.nl wederom in de prijzen gevallen bij mooie wedstrijd op de Nedereindse Berg

Op het parcours van het wieler- en skeelercentrum de Nedereindse Berg in Utrecht werd afgelopen zaterdag gestreden in de derde wedstrijd van de nationale competitie van de Kickbike Cup. Deze wedstrijd werd georganiseerd door het Woudenbergse Team Versekip.nl. Er werden ronden gereden op de 2200 meter lange baan. De pupillen gingen voor 13,2 km, de cadetten voor 22 km, voor de dames was het 44 km en voor de heren 50,6 km. Team Versekip.nl stond met 9 fanatieke rijders aan de start.

Om 15:00 uur klonk het startschot en alle steppers gingen gelijk van start.

Bij de categorie heren pupillen ging Maarten Koelewijn voortvarend van start en wist na 6 ronden uiteindelijk de wedstrijd te winnen. Jelco Breunesse is knap geëindigd op de tweede plaats.

Bij de heren cadetten was al snel duidelijk dat de strijd om de eerste plek zou gaan tussen de neefjes Daan Fokke en Max Busser. Om de derde plek moesten Finn Bos en Pepijn Broekhuizen strijden, allen steppers van Team Versekip.nl. Het podium kleurde daarom groen/zwart. Het goud ging naar Daan Fokke, zilver naar Max Busser en Finn Bos ging met het brons naar huis. Pepijn Broekhuizen heeft een mooie vierde plaats behaald. Ook de dames cadet Yael den Outer heeft een mooie wedstrijd gereden, zij is het grootste deel van de wedstrijd bij de heren cadetten nummer drie en vier gebleven, Yeal eindigde daarmee op de eerste plaats in haar categorie.

Nadat alle jeugd was gefinisht was de strijd voor Hans Lamberink nog niet gestreden. Hij kwam uiteindelijk als derde van de heren veteranen over de finish. Een knappe prestatie als je bedenkt dat er 50,6 km gereden moet worden over een baan met een pittig hoogte verschil van 18 meter.

Melissa Kwint moest 44 km steppen en is netjes vierde geworden in de categorie dames overall.

Helaas hebben de dames Reijne wegens andere verplichtingen niet met deze wedstrijd mee kunnen doen.

Adriaan Ringoir (Rotterdam) was ook dit jaar weer oppermachtig, hij heeft een snelste rondetijd gereden van 4:04,392 en is uiteindelijk eerste in zijn klasse geworden.