Team Versekip.nl naar huis met 9 medailles

Op zaterdag 18 mei organiseerde Team Versekip.nl een marathon op de wielerbaan van de wielervereniging AXA Valleirenners te Veenendaal.

Ieder jaar organiseert de Woudenbergse vereniging één of meerdere stepwedstrijden die onderdeel uitmaken van de nationale Kickbike Cup competitie. Steppers uit het hele land stonden aan de startlijn van de zonovergoten Veenendaalse wielerbaan.

Om 14:00 uur klonk het startschot voor de heren en dames junioren t/m veteranen. Op de 1,2 km lange baan moesten de heren 35 ronden afleggen, voor de dames stonden er 33 ronden op het programma. Nadat de dames en de heren waren gefinisht was het de beurt aan de jeugd, voor de pupillen betekende dit 10 ronden en voor de cadetten 18 ronden. Mede door de kombochten in de baan werden er hoge snelheden behaald. Team Versekip.nl ging naar huis met 9 medailles.

Bij de heren pupillen werd Maarten Koelewijn knap eerste en Jelco Breunesse netjes derde, in het heren cadettenveld werden Daan Fokke, Max Busser en Finn Bos respectievelijk eerste, tweede en derde. 1e jaars cadet bij de dames, Yael den Outer, werd eerste.

Heer veteraan Hans Lamberink werd tweede in zijn categorie, bij de dames senioren was de comeback van Rosanne Reijne (na de geboorte van haar 1e kindje 11 maanden geleden) verrassend: zij finishte als tweede in het sterke damesveld. Ook Mats van de Hoef zette een mooie prestatie neer, in zijn pas 2e wedstrijd eindigde hij bij de heren senioren op de tweede plaats.

De eerstvolgende wedstrijd is op 15 juni a.s., een duurrace op de Nedereindse Berg. De organisatie ligt wederom in handen van de Woudenbergers.

Meer informatie op www.teamversekip.nl.