Stepteam High Level gaat verder als Team Versekip.nl

Stepteam High Level uit Woudenberg bestaat inmiddels ruim acht jaar en wordt algemeen beschouwd als een van de topteams in de stepsport. Om een volgende stap te kunnen zetten in de professionalisering van de club is High Level een verbintenis aangegaan met Poeliersbedrijf Van der Laan uit Middenmeer. Dit poeliersbedrijf, bekend van de verse kip, draagt het steppen een warm hart toe. Directeur Bas van der Laan ziet een mooie toekomst voor het stepteam: “We zijn trots dat we onze naam hebben kunnen verbinden aan een team met zoveel wereldtitels in hun prijzenkast.

De komende vijf jaar zullen we de club ondersteunen en in samenwerking met het bestuur en de trainers de rijders optimaal klaar stomen voor alle belangrijke kampioenschappen.” In een fonkelnieuw tenue zal het team in juli bij het Wereldkampioenschap in Twente aan de start verschijnen als Team Versekip.nl in de nieuwe kleuren, zwart en groen.

Eerder kon het stepteam al bekend maken dat MHM montage, Geeresteingroep Fysiotherapie & Sport , Sport- en Dierenshop Woudenberg en Madventure.nl zich ook hebben verbonden aan de club. Verder zijn er met de volgende sponsors contracten afgesloten: Kwekkeboom, Motivatiebrief voorbeelden.nl, Piet de Wit snacks, Apollo master of creations, Creativecycle en ProSalton Custom Sportswear.

Hiermee is het financiële pakket voor de komende jaren rond en kan trainer Mario Reijne de volle aandacht vestigen op de voorbereidingen voor het WK: “We zijn hier erg blij mee. We kunnen nu flinke stappen vooruit zetten in de ontwikkeling van ons team. De club blijft groeien en onze jonge talenten staan te trappelen om Team Versekip.nl naar de wereldtitels te rijden.”