Step mee over de Utrechtse Heuvelrug!

Op zaterdag 29 september 2018 organiseert de tourgroep van Team Versekip.nl uit Woudenberg wederom een sportieve steptocht over de Utrechtse Heuvelrug over de afstanden van rond de 30 en 60 kilometer. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze alweer 10e editie. Onderweg staat er een hete kop soep (ook voor de vegetariër) voor je klaar en na afloop van de tocht word je getrakteerd op een consumptie met een broodje Kwekkeboom Oven kroket/groente kroket. Onderstaand meer informatie over steproutes.

30 kilometer: door het rijke natuurgebied van de omgeving van Woudenberg & Scherpenzeel laat deze tourtocht je kennis maken met enkele van de vele beklimmingen die de Utrechtse Heuvelrug rijk is. Je komt de mooiste heidevelden tegen en je stept langs de prachtige kastelen die de Utrechtse Heuvelrug rijk is. Na ongeveer 14 kilometer is er een soeppost waar je een keuze kunt maken uit verse kippensoep of heerlijke tomatensoep. De herfst is begonnen dus het bos is kleurrijker dan ooit. Laat je inspireren door het mooie landschap en step mee. Het wordt aangeraden om enige sportieve ervaring te hebben voor deelname aan deze tocht, maar ook geoefende steppers kunnen hieraan meedoen.

60 kilometer: de lange afstand gaat ook door het rijke natuurgebied van de omgeving van Woudenberg en laat je kennis maken de vele beklimmingen die de Utrechtse Heuvelrug rijk is. We steppen over de stuwwal, door heideterreinen en langs landgoederen. Na ongeveer 35 kilometer is er een soeppost. Hierna gaat de tocht verder over de prachtige heuvels en door schitterende bossen. We rijden langs de mooiste kastelen die de Utrechtse Heuvelrug rijk is. Deze tocht is vooral geschikt voor geoefende steppers. Er zal in groepsverband gestept worden.

De tochten zullen waarschijnlijk worden opgedeeld in een geoefende en een recreatieve groep. Dit is wel afhankelijk van het aantal inschrijvingen per tocht. Houd hier vooraf rekening mee en probeer alvast in te schatten in welke groep je wilt rijden. Wij hopen je 29 september te mogen begroeten. Inschrijven kan t/m donderdag 27 september 2018 via de website www.stepteamhighlevel.nl. De deelnamekosten zijn 5 euro p.p., als je zelf niet in het bezit bent van een step kun je dit aangeven op het inschrijfformulier. Maak dan 10 euro extra over, wij zorgen dat er een step voor je klaar staat.
ALGEMENE INFORMATIE
Meldtafel open: 9:00 u – 10:00 u
Start steptochten: 10:30 u
START- EN FINISHLOCATIE
TOP Grebbelinie Nieuwstraat 76 3925 EH SCHERPENZEEL