Nog twee wedstrijden te gaan voor Stepteam High Level – Versekip.nl

Met nog twee wedstrijden te gaan in de nationale Kickbike Cup competitie is Stepteam High Level – Versekip.nl al vrij zeker van meerdere overwinningen in deze cup, zowel bij de individuele steppers als bij de teamklassementen. Het zal spannend blijven, maar het Woudenbergse team is er wel al zeker van de winst te pakken bij de dames en heren jeugdteams.

Na het succesvolle Wereldkampioenschap in Australië zijn er al weer twee nationale wedstrijden verreden. Op 6 augustus was er een puntenwedstrijd in Deventer waar High Level er met 8 medailles vandoor ging en afgelopen zaterdag bij het criterium in Hoorn zijn er maar liefst 10 prijzen gewonnen. Daniel Moesbergen mocht daar ook zijn 3e prijs die hij in de Eurocup competitie 2016 heeft gewonnen in ontvangst nemen!

Het team bereidt zich nu voor op de twee laatste wedstrijden; op 17 september zal het NK duur in Kamperzeedijk worden gehouden en op 8 oktober als afsluiter het NK Cross in Twente. Hans Lamberink heeft dit seizoen nog aan geen enkele wedstrijd kunnen deelnemen vanwege een zware operatie, maar hoopt wel mee te kunnen gaan doen aan de laatste wedstrijd, de cross in Twente. Voor trainer Mario Reijne is de competitie helaas afgelopen nadat hij kort na het WK tijdens een training over de kop is geslagen en met vele breuken voorlopig uit de running is.