Historie Stepteam High Level

Oprichter van het team, Mario Reijne, stept al sinds 1986. In die tijd stepte hij af en toe een wedstrijd en ieder jaar, tot op de dag van vandaag, de stepelfstedentocht. Leuk om te weten isdat hij in die periode al een team wilde oprichten, maar veel verder dan met een paar vrienden wat wedstrijden steppen is het niet gekomen. Tot de dochters van Mario de leeftijd kregen om ook te gaan steppen: het was hen tenslotte met de paplepel ingegoten. Na verschillende overwinningen in Benningbroek en bij het NK aan de Kamperzeedijk, werd Rosanne in 2007 tijdens haar eerste stepelfstedentocht door de NAF gevraagd om het damesteam Nederland te versterken tijdens het EK in St. Wendel, Duitsland. Nederland had twee sterke dames, maar er ontbrak een derde. Na een spannende strijd is het Nederlandse damesteam toen Europees Kampioen estafette geworden.

Vanaf september 2007 was Stepteam High Level een feit; er werd meegestreden in de Kickbike-cup, meegedaan aan het WK in Nederland en in 2009 werd Europa afgereisd voor deelname aan meerdere Eurocups, waarbij de Highlevelaars veel Europese titels en nieuwe afstandsrecords op hun naam hebben gezet! Ook heeft Mario 24 uur non-stop gestept voor Zeilen met Visie en daarmee een nieuw Nederlands Record behaald: 461,361 km. Naast deze fantastische prestaties heeft het team in oktober 2009 de eerste Utrechtse Heuvelrug Tourtocht georganiseerd, waar het team en alle deelnemers met veel plezier aan terugdenken.

Het team begon te groeien, waren er in het seizoen 2008 nog acht steppers, nu begin 2010 staan er dertien steppers op de ledenlijst. Op 12 januari 2010 om 10:15 uur zijn de statuten bij de notaris in Woudenberg ondertekend en werd Stepteam High Level een officiële vereniging mét NAF-predikaat.

 

activiteiten

Pin It