High Level feestje

De winnaars van de nationale stepcompetitie, de Kickbike Cup, werden zaterdag 24 november in Apeldoorn gehuldigd na een lang en bewogen seizoen. Stepteam High Level – Van der Laan sleepte maar liefst tien eerste prijzen in de wacht. In zes van de tien individuele categorieën was de eerste prijs voor iemand van het Woudenbergse stepteam. In de jeugdcategorieën won Niels van Ekeren bij de heren pupillen, terwijl Christiaan van der Mark het afgelopen jaar de beste was van de heren cadetten. In de categorie van de heren junioren was Gerwout Lamberink dit jaar heer en meester en bij de veteranen mocht Mario Reijne op het hoogste treetje plaatsnemen.

In de belangrijkste categorie, de senioren categorie, was zowel de beste heer als de beste dame een stepper van High Level. Rosanne Reijne was voor het derde jaar op rij winnaar van de nationale competitie. Voor Martijn Tiemens was het de eerste keer dat hij de eerste prijs omgehangen kreeg. Voor het Woudenbergse team was het hoogtepunt echter de uitreiking van de winnaars van de teamklassementen. Het team was er namelijk in geslaagd om dit jaar voor de tweede keer in haar bestaan alle teamklassementen te veroveren.

De Woudenbergse vereniging krijgt hiermee de bevestiging dat het team nog altijd op de goede weg is. Het nieuwe stepseizoen zal zoals het er nu naar uitziet in april weer gaan beginnen. De voorbereidingen hierop zijn inmiddels in volle gang.

Pin It

Comments are closed.