High Level feestje bij huldiging Kickbike-Cup

In Apeldoorn werden zaterdag de winnaars van de nationale stepcompetitie, de Kickbike Cup, gehuldigd na een lang en spannend seizoen. Stepteam High Level – Van der Laan sleepte maar liefst vijftien prijzen in de wacht. In zeven van de tien individuele categorieën was de eerste prijs voor iemand van het Woudenbergse stepteam.

In de jeugdcategorieën won Niels van Ekeren bij de cadetten, in de categorie van de junioren was Gerwout Lamberink dit jaar wederom de beste en bij de veteranen mocht Mario Reijne op het hoogste treetje plaatsnemen. In de belangrijkste categorie, de senioren categorie, is het Stephan Bouman voor de eerste keer gelukt om het hele Nederlandse deelnemersveld te verslaan. Er zijn ook tweede en derde prijzen binnengesleept. Mario Reijne werd in de overall categorie tweede, Hans Lamberink bij de veteranen tweede en Koen van Ekeren bij de pupillen tweede.
IMG_0242

Bij de meisjes mag Jamie-Lynn van Dijk zich de winnares noemen, Margo van Ekeren was de sterkste master bij de vrouwen. Rosanne Reijne is voor de vierde keer op rij de beste stepster van Nederland in de senioren categorie. Er waren tevens nog twee derde prijzen, Maxime Reijne werd derde bij de senioren en Sue Everloo derde bij de pupillen.

Voor het Woudenbergse team was het hoogtepunt echter de uitreiking van de winnaars van de teamklassementen. Het team is erin geslaagd om dit jaar drie van de vier teamklassementen te veroveren. De Woudenbergse vereniging krijgt hiermee weer de bevestiging dat het team nog altijd op de goede weg is.

Ook in de Europese competitie heeft High Level hoge ogen gegooid. De drie Eurocup winnaars zijn Mario Reijne bij de mannen veteranen, Margo van Ekeren bij de vrouwen masters en Maxime Reijne mag zich voor de eerste keer de winnares noemen van de Eurocup bij de vrouwen senioren.

IMG_0182

Het nieuwe zomerstepseizoen zal zoals het er nu naar uitziet in april weer gaan beginnen. De voorbereidingen hierop zijn inmiddels in volle gang. De nieuwe winter (cross)competitie is nog maar net van start gegaan, er volgen begin 2014 nog drie crosswedstrijden, waaronder ook een NK Cross.

Pin It

Comments are closed.