Grote opkomst bij de tiende editie van de Utrechtse Heuvelrug Steptocht

Op zaterdag 29 september organiseerde Team Versekip.nl voor de tiende keer de Utrechtse Heuvelrug Steptocht. De organisatie was in handen van de tourgroep van de vereniging, de start- en finishlocatie was bij Madventure in Scherpenzeel. Er waren twee routes over de Utrechtse Heuvelrug uitgezet, eentje van 35 km en voor de kilometervreters een route van ruim 60 km.

Mede dankzij de prima weersvoorspelling was de opkomst goed te noemen, 60 steppers uit het hele land reisden af naar Scherpenzeel waar zij vanaf 09:00 uur werden ontvangen met koffie of thee met iets lekkers erbij. Om 10:30 uur vertrok de 60 km, even later gevolgd door de 35 km groep. Bij de start was het nog vrij fris, maar door het heerlijke najaarszonnetje liep de temperatuur in de loop van de dag al snel op tot een graad of 15.

Bij de Franse Put werden alle steppers voorzien van verse kippen- of tomatensoep met stokbrood. Tijdens de gehele tocht reden slechts 2 van de steppers lek. Eenmaal weer aangekomen bij Madventure werd iedereen onthaald met een consumptie en een broodje Kwekkeboom ovenkroket. Allen hebben genoten van de tocht en waren zeer tevreden met Team Versekip.nl als gastheer, de complimenten waren niet van de lucht, hoe kan het ook anders op onze prachtige Utrechtse Heuvelrug!
De tocht is mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors: www.versekip.nl, www.madventure.nl/, www.bakkervandenpol.nl en /www.kwekkeboom.nl/oven/.