Genieten op de step over de Utrechtse Heuvelrug.

Woudenberg – Zaterdag 25 oktober organiseerde Stepteam High Level – Verse kip de jaarlijkse Utrechtse Heuvelrug Steptocht. Uit heel Nederland waren de steppers naar Woudenberg gekomen om te genieten van het rijke natuurgebied van de Utrechtse Heuvelrug. Naast de prachtige routes, de huisgemaakte kippen en tomatensoep was het een geslaagd evenement waar de tourcommissie met een goed gevoel op terug kan kijken.

De steppers, van 8 tot en met 65 jaar, konden dit jaar kiezen uit drie verschillende afstanden. De grootste groep stepte onder begeleiding van ervaren steppers de 25 km. De route ging door heidevelden en langs de vele landgoederen welke de Utrechtse Heuvelrug rijk is.
Halverwege de tocht kregen alle steppers een kop hete soep en na afloop van de tocht kon iedereen onder het genot van een drankje en een broodje kroket nagenieten van de steptocht.
IMG_8305

De ervaren tour steppers konden dit jaar kiezen uit de 50 of 75 km. Deze steppers werden getrakteerd op een kleurrijk Utrechtse Heuvelrug met hier en daar een heerlijk zonnetje. De steptocht ging over de stuwwal , enkele prachtige heuvels en langs diverse kastelen.
Tijdens deze tocht waren er diverse pauzes om even te genieten van de kleurrijke bomen en vele soorten padenstoelen.

Volgend jaar komt de Utrechtse Heuvelrug steptocht weer terug. We nodigen dan alle sportieve mensen uit heel Nederland uit om op de step te genieten van het mooie Utrechtse Heuvelrug.

Het stepseizoen voor Stepteam High Level is nu helemaal ten einde. Nu volgt een lange winter van voorbereiding op het volgende wedstrijd en tourseizoen, met uiteraard ook weer een wedstrijd in Woudenberg. Kijk op www.stepteamhighlevel.nl voor alle informatie, foto’s, filmpjes en nog veel meer.

Pin It

Comments are closed.