Brons voor Rosanne Reijne na lekke band

Het EK  steppen in Tsjechië zit erop. Bij de duurrace vandaag reed Rosanne Reijne helaas lek en verloor daardoor veel tijd. Ze heeft met grote klasse het gat dat was ontstaan dicht gereden, dat was toch nog goed voor een bronzen medaille! Ze finishte 10 sec. achter Fiona Olthof (Team Twente), de winnares van vandaag.
Jelani Lazic werd heel knap 6e bij de pupillen.

Zilver en Goud voor Team Versekip.nl op de tweede dag van het EK in Tsjechië

De tweede dag op het EK in het Tsjechische Racice was weer succesvol. Bij het criterium ging Rosanne Reijne van Team Versekip.nl er met de zilveren medaille vandoor, op het onderdeel estafette won zij met het damesteam NL het Goud. Voor Jelani Lazic was er geen podiumplaats weggelegd, in de grote groep pupillen moest hij het met zijn 9 jaar opnemen tegen sterke jongens t/m 12 jaar. Morgen wordt het EK afgesloten met een duurrace.

Eerste medaille binnen voor Team Versekip.nl op het EK steppen in Tsjechie

Rosanne Reijne heeft haar titel Europees kampioen op de sprint weer voor 2 jaar op haar naam staan!  De negenjarige Jelani Lazic is heel knap tot de halve finale gekomen. Morgen en overmorgen staan er nog een criterium, een estafette en een duurrace op het programma. Een uitgebreid verslag komt in de Woudenberger van a.s. dinsdag.